maanantai 30. huhtikuuta 2012

Vappua

Vappu on perinteisesti ollut tapahtuma, jota odotan innolla. Tapanani on ostaa pullon tai kaksi kuohuviiniä, serpentiiniä, saippuakuplapurkkeja ja ehkä jopa puhaltelen ilmapalloja. Vappuaaton selviytymisreppuun pakataan lisäksi kertakäyttöisiä skumppalaseja ja yo-hattu. Kännykkäkin on tärkeä väline, että voi muistaa ystäviään iloisella vappu-tekstiviestillä.

Tänä vuonna tämä työläinen on liian väsynyt ja masentunut juhliakseen vappua työläisenä saati sitten riehakkaana ylioppilaana. Juhlikoot ne, joilla on aihetta juhlaan. Hoitakoot muut vaihteeksi vappuvalmistelut. Minä en jaksa käydä kaupassa tai alkossa enkä millään viitsi edes kanniskella yo-lakkia mukana. Tarkoitus on kyllä mennä seuraamaan Mantan lakitusta, mutta vain koska on "pakko".

Alan kovasti kannattaa kaikkien kansallisten juhlien lakkauttamista. Jos minä en halua juhlia, niin en myöskään kaipaa juhlimisesta muistuttavia mainoksia, naapureita tai tapahtumia. Toisaalta en enää välitä siitä jääkö juhlapäivästä hyviä tai huonoja muistoja. Kaikki on ihan yhdentekevää. Niin, että hauskaa vappua vaan teille muille! Tekstiviestejä ette tule saamaan, koska ette ole itsekään vuosiin lähettäneet muuta kuin vaivautuneita kiitos samoin-viestejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tietoja minusta

Blogiarkisto

Lukijat