torstai 5. huhtikuuta 2012

Near orgasm experiences

It was late at night. I was driving home. I saw the light. It came towards me. It was truly a near orgasm experience. Synkkä ihminen kun olen, minun voisi helpommin kuvitella kirjoittavan near death experiencestä. Rampilta taakseni ja pian ohitseni kurvannut auto tosin oli niin hengästyttävän ihana, että olisin hyvinkin voinut kurvata haltioissani ulos tieltä... Ei sekään vaihtoehto siis välttämättä kaukana ollut.

Kyseessä oli valkoinen (aaah), tuliterä (mmmh), coupe-muotoinen (grrrrhh) Volvo. Jokin sellainen malli, mitä en ollut nähnyt koskaan ennen. Sähäkkä kuono, ihanat vinot valot ja jonkinlaiset pienet lisävalot palamassa niiden alla. Ja miten täydelliseltä näytti se haineväantenni (oih). Sellainen ei ole missään muussa autossa näyttänyt niin huikealta, vaikka kiva keksintö onkin ollut alusta saakka.

Henki salpautui, sydän otti kierroksia, kuumotti. Sitten oli pakko ihan ääneen huokailla ja voihkia Volvon upeutta. Jos pääsisi edes koskemaan sitä... Tai ajamaan... Taju varmaan lähtisi.. Palattiin näköjään takaisin siihen near death experienceen... Olin ihan läkähdyksissä koko ajan, kunnes auto karkasi horisonttiin, ja piti itsekin kurvata ulos tieltä (ramppia käyttäen).

Near orgasm experience ei ollut mitenkään ainutlaatuinen. Ja on se tullut koettua aiemminkin autoon liittyen. Siitä tosin on jo vuosia, mutta kummasti jäi mieleen. Miksiköhän? Olin ajamassa Kehä 1:stä länteen, kurvasin ramppia Lahdentielle keskustan suuntaan. Taustalla soi Madonnan Music-levyltä Impressive instant. Siinä hetkessä ajokokemus saavutti jonkinlaisen huipun. Kaikki oli kohdallaan: ajoasento, keli, auton voima, joka tuntui imeytyvän minuun. Kaikkivoipaisen hallinnan ja voiman tunne huumasi järjettömän voimakkaasti. Sekin oli Volvo.

Eivät sentään kaikki NOE:t liity autoihin. En ole ihan niin sekopäinen, että ymmärtäisin ihmisiä, jotka harrastavat seksiä autojen kanssa. Muihin tilanteisiin lukeutuu se kuuma ja aurinkoinen kesäpäivä, jolloin pääsin nauttimaan järjettömän kylmää Dom Perignon-shampanjaa kauniissa puutarhassa. Mikään ei ole ikinä maistunut niin hyvältä. Silmiin nousi ihan onnenkyyneleitä siitä pisarasta taivasta, joka oli lasiin eksynyt.

Joskus ylimaallisen nautinnon tunteen voi saada ihan yllättäen jostain peruspuurtamisesta kuten työskentelystä Windows 3.11:llä, Excelillä tai Tetriksellä (työskentelyäkö?)... Väittävät, että pyöräilystä voisi saada orgasmin, mutta kyllä sen urheilulajin on jotain erikoisempaa oltava, esim. lumikolan kanssa riehumista.

Ja sitten on tietysti ne aamut mökillä, kun aurinko paistaa jo aamukahdeksalta niin lämpimästi, että tarkenee ottaa laiturilla aurikoa alasti. Täydellisyyttä hipoo se tunne, kun pääsee dippaamaan kuuman ihonsa vilpoisaan järveen, uimaan pienen kierroksen ja nousemaan takaisin laiturille auringon kuivatettavaksi. Eikä näkemässä ole kuin naapurin rannassa seilaava kuikka...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tietoja minusta

Blogiarkisto

Lukijat