maanantai 12. syyskuuta 2011

Zombie-kädet

Käsissäni on jo vuoden ajan ollut on-off-ihottumaa. Kun pahempi kausi iskee, raavin kynsin ja hampain sormet vereslihalle - unissani viimeistään, jos hereillä ollessa pystyn vastustamaan kiusausta. Valittelin tilanteesta lääkärille keväällä. Tämähän oli tietysti sitä mieltä, että kyllä se ohi menee, kunhan vaan odotellaan sen tyroksiinin vaikutuksia. Ei määrännyt minkään sortin voidereseptiä.

Nyt olen sitten käyttänyt kortisoonia parin kuukauden kuureja sallitun parin viikon sijaan, eikä kortisooni yllättäen enää auta. Eikä auta rasvaiset käsirasvat tai mitkään perusvoiteetkaan. Ajattelin sitten kokeilla Bepanthen-perheen uusinta voidetta, Anti-Exemiä. Onhan tavallinen Bepanthen sentään maailman paras keksintö. Ensimmäinen sively tuntui tekevän hyvää, mutta nyt kun nukuin yhden yön uusi voide käsissä, ovat kädet kauheammat kuin ikinä. Myös se käsi, joka oli melkein terve, on nyt kuin zombie-leffan päähirviöllä.

Jotainhan siinä sitten varmaan oli mille olen allerginen. Varoitettiinhan siitä, mutta sisällysluettelo näytti viattomalta. Sormet on raavittu vereslihalle, ja niitä sattuu niin hemmetisti, jos sormia yrittää yhtään taivuttaa tai laittaa edes vierekkäin. Hauska oli ajaa aamulla töihin, kun rattia pystyi vääntämään vain sormenpäillä kiinni pidellen. Entäpä käsienpesu! Voi jummi mikä tuska. Olisi hauskempi sanoa, että kädet tihkuvat seksiä, mutta nämä kyllä tihkuvat jotain kudosnestettä tai solulimaa. Onneksi töissä oleva käsirasva vähän lievittää tuskaa. Laittaisin näytille kuvan, mutta se on liian karmiva kovapintaisenkin korston katsottavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tietoja minusta

Blogiarkisto

Lukijat