tiistai 6. syyskuuta 2011

Tunteeton miessukukunta

Miehet ovat kutakuinkin tunteettomia. Mies saattaa tuntea suuttumusta, vihaa, iloa, nälkää, väsymystä... Kertyihän noitakin tunteita näköjään useampia, joten on väärin käyttää sanaa "tunteeton". Ehkä on parempi sanoa, ettei mies osaa tuntea lempeäksi luokiteltavia tunteita.

Rakkautta mies ei tunne. Jotain rakkauden tapaista mies pystyy tuntemaan urheilua, autoja, viinaa, makkaraa, rahaa, lemmikkieläintä tai omaa lastaan kohtaan. Lapsiakaan mies ei halua eikä tarvitse. Ne ovat naisten höpsötyksiä, jotka hankitaan vahingossa tai naisen mieliksi. Joskus kuitenkin käy niin, että oma lapsi saattaa olla niin hassu, että mies tuntee jonkinlaista kiintymystä sitä kohtaan.

Naista kohtaan mies ei tunne minkäänlaista inhimillistä tunnetta. Nainen on vain kodinkone, joka tuottaa ruoka-, siivous- ja viihdepalveluita. Mies tietää, että kone toimii kauemmin oikuttelematta, jos sille valehtelee rakastavansa sitä. Todellisuudessa mies on itserakas ja rakastaa vain sitä miltä nainen saa hänet tuntemaan. Tunne ei liity mitenkään naisen persoonaan, vaan kyse on siitä, että nainen saa miehen tuntemaan itsensä suureksi ja mahtavaksi. "Sinussa parasta on tapa, jolla katsot minua." on mielenkiintoinen lause, joka kuulostaa kohteliaisuudelta, mutta sitä se ei kuitenkaan ole.

Joku aina joskus väittää, että miehet pystyvät tuntemaan kaikkia samoja tunteita kuin naisetkin. Osa väittää, että mies on joskus jopa herkempi ja tunteikkaampi kuin nainen. Lainasin kirjastosta Miesten vuoro-elokuvan auttaakseni itseäni uskomaan tämän väitteen. Elokuva oli hieno ja mielenkiintoinen, miehet esiintyivät uskottavasti - melkein ostamisen arvoinen filmi. En silti ole vakuuttunut, sillä miehistä tulee maagisesti romanttisia ja tunteellisia vain tv-sarjoissa tai elokuvissa. Oikeassa elämässä en ole nähnyt sellaista tapahtuvan koskaan.

Naisen ei pidä mennä rakastumaan mieheen. Sellainen voi olla vain ja ainoastaan yksipuolista, ja se johtaa aina kohti tuhoa. Perustetaan yhdistys, jonka tehtävä on kouluttaa naisia tunteettomuuteen! Everybody with me!? Anybody? No? Hmph, meuhkaan asiastani sitten ilman apuvoimia jatkossakin.

6 kommenttia:

  1. Miehenä joka rakastaa monia asioita, joudun olemaan tässä pitkälti eri mieltä käytännössä kaikissa kohdissa.

    VastaaPoista
  2. Miesihmisten salaliittoyhdistyksen jäsenenä joudut sanomaan noin vaikkei se olisi tottakaan.

    VastaaPoista
  3. Tässä lisäpontta väitteillesi:

    http://www.salakuunneltua.fi/index.php?entry=entry110818-181846

    VastaaPoista
  4. No niin! Salakuuntelemalla paljastuu totuus, joka kytee jo pienissä poikalapsissa. Ihan turha tulla päin naamaa väittämään jotain muuta.

    VastaaPoista
  5. Okei, myönnän. Olen rakastanut aina vain itseäni. Oma tyydytykseni on ainoa mitä ajattelen. Sorran naisia koska se huvittaa minua. Kuulun Illuminatiin. Hallitsen maailmaa veljeskuntani kanssa ja tuhoamme valtioiden talouksia huviksemme. Syömme lapsia. Osaan lentää ja lukea ajatuksia. Tyytyväinen?

    VastaaPoista
  6. En ole tyytyväinen, mutta tuon sentään uskon.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tietoja minusta

Blogiarkisto

Lukijat