keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Pessimisti varautuu parhaiten

Jaksoin lopultakin käydä labrassa tänään. Menin eilen nukkumaan jo pian kymmenen jälkeen illalla, enkä silti ollut saada revittyä itseäni sängystä edes 6.45. Yllättävää kyllä, lääkäri oli kerrankin muistanut laittaa sekä tavallisen verenkuvan lähetteen sekä kilpirauhaskokeen lähetteen. Sain lääkäriajankin onneksi tälle viikolle, perjantaiksi. Tavallinen Bepanthen on auttanut jonkin verran zombie-käsiin, jotka silti ovat yhä kuivat, kipeät ja tulehtuneen näköiset. Miksi ihmeessä on yritetty laajentaa Bepanthen-tuoteperhettä huulirasvalla ja ihottumavoiteella, kun kumpikin sukulaistuote on aivan surkea? Vain aito Bepanthen toimii, ja vieläpä kaikkeen.

Kutiava iho on Ilta-Sanomien mukaan stressin oire. Stressi pahentaa kutinaa. Kutinasta sressaantuu. Tämän olen kyllä huomannut jo vuosia sitten. Ilmankos on sitten kädet ihan riekaleina. 7/10 oireesta löytyy, mutta minkä sitä ihminen hermostuneelle luonteelleen voi?

Töissä puitiin palaverissa ohimennen yt-tilannetta. Masennuin täysin. Tuli taas sellainen tunne, että on paras jättää kaikki tauot pitämättä, ja vain puurtaa tunnista toiseen, ettei vaikuta laiskalta ja hyödyttömältä. Muut vain vitsailivat ja naureskelivat, yksi esitti imitaatioita ja sai koko porukan melkein kieriskelemään lattialla. Ei naurattanut minua. Olen ilmeisesti ainoa, joka ymmärtää, että talvi on tulossa, ja meidän pitäisi kaikkien olla etsimässä sopivan kokoista pahvilaatikkoa talvi-asumukseksi, ja siihen sopivia lämpöeristeitä: heinää, hiustuppoja, vanhoja pipoja...

Pitänee yrittää juoda runsaasti maitokaakaota firman automaatista, 120 kcal per laaki, että lihoo mukavasti talven varalle. Ei sitten ihan heti kupsahda ruuan puutteeseen, kun on entistä pyöreämpi rasvapallukka saadessaan fudut. Väsyttää kuitenkin niin paljon, että pelkkä suklaakahvi, 68 kcal per laaki, houkuttelee enemmän kuin kaakao. Aamulla tuli ostettua aamiainen vasta työpaikan kahviosta. Yleensä kahvion leivät ovat keskinkertaisia, mutta tänään löytyi aivan taivaallinen yrttiöljy-vuohenjuusto-salaatti-täytteinen jyväleipä. Ehkä siitä juustosta tuli sen verran kaloreita, ettei ole ihan pakko ottaa maitokaakaota vielä tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tietoja minusta

Blogiarkisto

Lukijat