maanantai 4. heinäkuuta 2011

Samariatreeniä

Treenit sen kuin paranevat. Tänään jaksoin pilvisen sään vilvoittamana pyöräillä taas Malminkartanoon, ja tehdä kaksi kierrosta huipulle. Ensimmäisellä kierroksella kiipesin polkua pitkin huipulle ja tulin portaita alas. Toisella kierroksella kiipesin portaat huipulle ja tulin polkua pitkin alas. Kyllä taas vähän tärisytti kinttuja toisen kierroksen paluumatkalla. Ehdin myös kiipeillessäni miettiä, että viiden viikon kuluttua minun pitää olla taas töissä. Yleensä lomanloppumisahdistus iskee vasta loman loppupuolella. Koskaan ennen se ei ole sentään tullut viikkoa ennen loman alkamista :D

Pyöräily Malminkartanoon päin sujui ennätysvauhdissa, 17 min 35 sek. Kyllä sen tunsikin, että aika kevyesti kaahasin sinne, mutta tylsää touhua se pyöräily on! Ei tuntunut yhtään mukavalta enää, kun nyt on vertailukohteena se kiipeäminen musiikin siivittämänä. Pyöräillessä en turvallisuussyistä viitsi kuunnella musiikkia. Parempi kuunnella liikennettä. Matkalla silmiin osui kuitenkin jotain piristävää. Joku oli väkertänyt vaatteet rumalle metallipömpelille.



Ensimmäinen kiipeilylenkkikin meni ennätysvauhdissa. Koko kierrokseen kului vain 13 minuuttia. En huomannut kuinka nopeasti kipitin ylös, mutta nopeasti sen täytyi olla, koska kiidin myrskytuulen lailla eräänkin paapan ohi. Paappa meninasi ihan horjahdella aiheuttamani ilmavirran ansiosta. Toiseen kierrokseen meni 17 minuuttia. Veto loppui kesken portaita kiivetessä, koska siihen meni jo 7 minuuttia. Kaikkiaan pyöräilyyn kului aikaa 37 min 21 sek, joten paluumatkan kesto oli perinteinen 20 min.

Hain kaupasta hieman treeniruokaa - Magnum Goldin, koska maitotuotteissa on proteiinia, ja sipsejä, koska teki mieli. Otin kuitenkin etikkamausteisia, etten tulisi syöneeksi liikaa kerralla. Etikkaisia ei pysty ahmimaan kovin paljon, koska kieli palaa liian kipeäksi muuten.

Päivän parhaat inspiraatiokipaleet olivat:
Paris Hilton - Turn it up http://www.youtube.com/watch?v=YDljc3ETjHE
Rihanna - Pon de Replay http://www.youtube.com/watch?v=oEauWw9ZGrA

Paris Hiltonin toista levyä odotellessa... ;)
Ja harmi, että Rihannan piti alkaa tehdä ihan erityylistä musiikkia tämän jälkeen :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tietoja minusta

Blogiarkisto

Lukijat