maanantai 25. heinäkuuta 2011

Facebook lihottaa, Blogger laihduttaa

Matkaan on enää muutama päivä. On tullut aika käydä läpi kaikki kesävaatteet, joiden käyttämiseen Suomi on liian kylmä maa. En halua tehdä samaa virhettä kuin viime vuonna, jolloin raahasin yhden kesämekon turhaan Kreetalle saakka, todetakseni sen olevan liian pieni. Matkalaukuksikin tekisi mieli ottaa uusi New Yorkin Metro-kartalla kuvioitu laukku vanhan (mutta silti rakkaan), kulahtaneen, keltaisen Samsoniten sijaan. Kun kävin kaivamassa laukut kellarista, tarkistin kumpi on suurempi, ja yllätyksekseni Samsonite voitti. Ei siis turhia tavaroita mukaan tänä vuonna, että mahtuvat tuohon uudempaan laukkuun!

Sovituksista tulikin sitten yllättäen ilon päivä. Mahdun taas siihen mekkoon, joka viime vuonna oli liian pieni. En olisi ikinä uskonut mahtuvani siihen enää, etenkin kun painoa on tullut kilo lisää viime vuoteen verrattuna. Voiko tosiaan olla, että tällä amatöörimäisellä treenauksella olisin saanut aikaan jonkinlaista kehitystä lihaksissa? Mahduin myös moneen paitaan, joita en viime kesänä kehdannut edes peilistä katsoa päälläni yli 15 sekuntia. Ensimmäistä kertaa päälle sujahtivat myös muutama vuosi sitten H&M:ltä tilatut pellavahousut, jotka uutena olivat niin pienet, ettei vetoketjua ollut syytä liikuttaa senttiäkään ylöspäin. Olen aivan pöyristynyt!

Tulos alkaa siis olla selvä: Facebook-lakko on estänyt lisälihomisen ja liikunnasta raportointi Bloggerissa on edistänyt treenihaluja. Täytyy kyllä myöntää, että enimmät treenihalut tulivat kyllä Kreetan reissun odotuksesta ja siitä, etten kestä täyttää 30 vuotta ollen samalla lihavimmillani tämän elämän aikana. En voi uskoa, että istun tässä H&M:n nuken vaatteeksi luulemissani housuissa! Jos nyt joku ihmettelee, miksi en palauttanut liian pientä numeroa, niin kerron, ettei palauttaminen mielestäni ole vaivan arvoista. Ajella nyt ympäriinsä postitoimistoihin ja täytellä lappuja, jotta saisi takaisin n. 10 e! Mieluumimn säilytän vaatteen, ja pidän sitä mittarina näissä toistuvissa laihdutusyrityksissäni. Niin kalliita vaatteita en netistä ostakaan, ettenkö voisi ottaa ko. summan "takkiin".

Muita pieniä iloja: löysin Lappeenrannasta kivan uuden mukin töihin.
Älä kelaile - Relaile!





















Virkkukoukkusen muki ostettu Tyykistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tietoja minusta

Blogiarkisto

Lukijat