perjantai 8. heinäkuuta 2011

Lomalla

Kauan odotettu lomani on alkanut. Omituista kyllä sain kahden viimeisen päivän aikana solmittua oikeastaan kaikki irtonaiset langanpätkät siistin paketin ympärille käärenaruksi. Kerrankin pääsin jopa lähtemään töistä vähän aikaisemmin (1,5 h). Oikeastaan reilusti aikaisemmin, kun ajattelee, että muutaman kerran olen joutunut jäämään ylitöihin voidakseni huoletta lähteä lomalle. Omituista on myös se, että minulla ei ole iltapäiväshamppiksesta huolimatta minkäänlaista lomatunnetta. Minulla ei ole edes perjantai-tunnetta! Tuntuu enemmän keskiviikolta. Ehkä se tästä.

Pyöräytin lomalle lähtöni kunniaksi eilen mustikkapiirakan, jota tänään tarjosin omalle tiimilleni (niille, jotka eivät olleet lomalla). Sattumalta eräs toisen tiimin työkaveri väkersi myös mustikkapiirakan oman lomansa kunniaksi. Vähän jäi kaivelemaan, kun mustikkapiirakkakuninkuutta ei saatu ratkaistua. Onneksi kuitenkin oma porukka veteli piirakkaa poskeen viikset väpättäen ja jopa toisia paloja meni sellaisellekin, joka välillä ei huoli yhtään palaa mistään. Piirakkakisan vastustajakin kävi maistamassa mitättömän pienen nurkan piirakasta, ei huolinut lisää, eikä sanonut mitään - huono merkki. Parempi siis varmaan näin, ettei voittajaa alettu julistamaan.


Söin muuten orvokinkin.















Kurvasin kotiin alkoholiliikkeen kautta. Ostin puolikkaan pullon (ehjän ja kokonaisen pullon siis, joskin sisällön määrä puolet vakiokokoisesta pullosta) rose shamppista. Kiiruhdin kotiin jäähdyttämään sitä pakastelokerossa ja sitten kipitin sen ja mansikkakipon kanssa parvekkeelle lukemaan Neiti Etsivää. Paljon parempaa ei voi olla.





Paitsi että se shamppis ei ollut erityisen hyvää. Rosen kanssa on aina riskinsä. Note to self: älä osta enää Jacquart Brut Mosaïque Roséta. Duval-Leroyn rose ei myöskään ollut erityisen hyvää. Jopa kuohuviinipuolen rose Freixenet Cordon Rosado Brut on loistavaa verrattuna kahteen edellä mainittuun. Sen sijaan (palatakseni taas shamppiksiin) Lanson Pink Label oli aivan ihanaa, ja aika hyvää oli Nicolas Feuillattenkin rose. Onneksi sentään oli söpö korkki tämän päivän juomassa.


Kesälomasuunnitelmia ei liiemmin vielä ole. Kotona oleskelua, mökkeilyä ja loppulomasta keikka Kreetalle. Ihana Kreeta <3 Huomenna täytyy vähän lähteä ostoksille hankkimaan erinäisiä tarvikkeita mukaan matkaan. Toivelistalla olisi shortseja, Kreetan kartta, pari korua, lippis, bikinit, silkkikimono (ei varmaan raski ottaa matkalle mukaan), aurinkolasit vahvuuksilla, vesilämpömittari, varvastossut, kynsilakkaa...




Kreetaa fiilistellään jo taustakuvan avulla.
Suomen kesäkin osaa olla ihana silloin, kun ei sada. Juhannusilta tarjosi kauniin sateenkaaren mökkirantaan.












2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tietoja minusta

Blogiarkisto

Lukijat