sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Sairasloma-viikonloppu

Onpa ollut oikein mukava viikonloppu, kun on ollut kurkku kipeänä. Ei ole tarvinnut ketään tavata, ja olen ehtinyt lukea pois läjän keskeneräisiä kirjoja. Sain siivottua sähköposticlientin inboxin koneelta. Sain järjesteltyä hupi-tiedostoja aika hyvään kuosiin. Parvekekukatkin on taas niin hyvin hoidettu, että! Koko viikonhan se kurkku on ollut kipeä, mutta ei sitä sairaslomia noin vain oteta, kun ei muuta vikaa ole.

Sain päätökseen O:n tarinan. Kamala kirja - pelkkää SM-perversiota alusta loppuun. Kuinka voi joku nainen kirjoittaa sellaista missä kidutetaan ja rääkätään naisia? Eikä edes ollut onnellista loppua. Viimeistelin myös Poikani tarinan, jonka lainasin alunperin viedäkseni sen mummolle, mutta luin sen itsekin saatuani sen takaisin. Huomattavasti mielyttävämpilukuinen kirja, mutta vähän tylsä. Se tosin sai kaipaamaan suuria muutoksia omaan elämään. Pääsin myös loppuun Kolmas mahdollisuus-opuksen kanssa. Mikään ei tee kropalle niin hyvää kuin maata kirjan kanssa rentona sängyn pohjalla.

Sähköpostisiivouksen kanssa ongelmana on ollut se, että minulla on ollut tapana spämmäillä huumoriviestejä ystävilleni. Niitä oli tietysti päässyt kertymään kymmeniä, joita en ollut saanut lähetetyksi ajallaan. Tein radikaalin ratkaisun, ja tallensin vain liitteet itselleni talteen, ja päätin olla lähettämättä viestejä eteenpäin. Liitteet piti sen jälkeen käydä läpi, nimetä uudelleen ja arkistoida paikalleen hupi-kansion alle. Eilen tein alkuosan hommasta ja tänään loput. Ei se tietenkään vielkään ole valmis, kun hupi-kansiossa on jo niin paljon muutakin mikä on tullut tallennettua sinne miettimättä tiedostonimiä tai arkistointikansioita. Nyt on sitten tullut käytyä viikonlopun aikana läpi satoja powerpointteja, videoita ja kuvia.

Taidan olla tulossa vanhaksi pehmoksi, koska erilaiset hyvää mieltä tuputtavat kiertoviestit lämmittivät yhtäkkiä kovasti sydäntäni. Olisi mukava uskoa, että niiden sisältämä asia olisi totta. Olisi mukava voida vain päättää olla onnellinen, ja vähät välittää siitä, että on ruma ja kelvoton. Kaiken sen huumorin katsomisen jälkeen olen kyllä huomattavasti paremmalla mielellä kuin perjantaina lähtiessäni töistä. En tiedä onko se ansaittua, mutta yritän olla ajattelematta sitä.

Arkistointijärjestelmäni havaitsin puutteelliseksi. Vaikka hupikuvien kansiossa on 24 alikansiota teeman mukaan, minulta puuttuu silti merkittäviä kansioita kuten politiikka, tekniikka, kakka&pieru, uskonto, ruuat, huumeet, ruotsalaiset... Ei ihme, että sekalaiset-kansioon on kertynyt lähes 300 kuvaa. Lajittelemattakin on pakko jättää n. 100 kuvaa, koska tänään en vain jaksa enempää. En ymmärrä ihmisiä, jotka tyytyvät hassun kuvan tai videon katseluun ja linkkien lähettelyyn jossain riemurasiassa tai youtubessa. Minulla on kova hinku saada "omistaa" kyseinen kuva tai video, jos se on oikein hauska.

Olen oikein huolestuttavan hyvällä tuulella tänään. Pitäisi varmaan mennä peilin eteen vähäksi aikaa haukkumaan itseään, että tulisi normaali olo. En edes jaksanut liiemmin harmitella sitä, että Stockmann mainostaa "mielikuvalehdessään" Panos Emporion bikinisettiä, mutta sitten sitä ei pystykään ostamaan nettikaupasta, vaan pitäisi mennä katsomaan tavarataloon saakka, josko sitä on myynnissä. Siitähän ei tietenkään mitään tule, varsinkaan jos sovittamaan ryhtyy. En myöskään liiemmin masentunut siitä, että mahdollinen reissu Ahvenanmaalle ei onnistukaan, kun Otukseni lomaa siirrettiin. Ja jostain hämärästä syystä olen jopa melkein innoissaan lähdössä uudestaan Kreetalle kesälomalla; minä, joka pelkään ja kammoksun ulkomaita, koska siellä ei suomenkielellä kuitenkaan ihan täysin pärjää! Nimim. Laudatur englannista.

Nyt sitten reippahasti dieetille, että ehtii bikinikuntoon Kreetaksi, ja kehtaa ostaa Panoksen pikinitkin!

1 kommentti:

  1. Kyllä ulkomailla pärjää b:n englannillakin :P Melkein nyt ainakin...

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tietoja minusta

Blogiarkisto

Lukijat