tiistai 14. kesäkuuta 2011

Kuntosaleilua ja haukkuja

Aamut ovat aina raskaita, jos tietää etukäteen, että on tulossa kauhea päivä. Tässä tapauksessa oli tiedossa jo viime viikolla, että on tulossa kauhea viikko. Töissä ainakin. Raskasta ja kiireistä oli, mutta jaksoin kuitenkin raahautua kuntosalitreffeilleni.

Onneksi jaksoin. Piristyin vetäisemään parhaat treenit pitkiin aikoihin. Ponnistelin crosstrainerissa 2 minuuttia lyhyemmin lämmittelyksi, mutta sitävastoin pari tasoa kovemmalla vastuksella. Sujuvasta lämmittelystä innostuneena paiskin 8 laitteen harjoitukset 45 minuuttiin vaikka yleensä ehdin ja jaksan vain 6. Asiaan kyllä saattoi hieman vaikuttaa kuntosalille eksynyt tytteli, joka oli oikein todella eksynyt. Piti vähän näyttää treenaamisen mallia, vaikka olinkin pullukampi kuin se. Sitten kyllä käy huonosti, jos sinne salille joskus eksyy nainen, joka tietää mitä on tekemässä. Lakkaan välittömästi yrittämästä yhtään mitään ja luovutan täysin. Onneksi siellä ei kovin usein naisia näy, joten lienen turvassa.

Tarkemmin ajateltuna työpäiväänkin mahtui jotain hyvää. Lukaisin Metro-lehdestä jonkun kenkäsuunnittelijan haukut kitty-korkoisista kengistä. Kerrankin joku joka ymmärtää miten kauhea kyseinen korkomalli on! Minulle tulee mieleen siansorkka, kun näen jollakin jalassa sellaiset korot. Kissanpennuista se on kaukana, koska kissathan ovat ylisöpöjä pentuina (aikuisista en sano mitään).

Kun nyt kerran haukkumaan päästiin, niin haukutaan vähän lisää. Legginssit ovat käsittämätön sairaus, joka lähentelee jo pandemiaa. Niin rumia pöksyjä en suosittele kenellekään neitoselle edes kalsarikännejä varten. Lyhyestä naisesta tulee entistä lyhyemmän näköinen, vähänkään pulleasta todella pyöreä - varsinkin niitä puolipituisia käytettäessä. En ole vielä nähnyt ketään, jolle legginssit sopisivat. Vaikka olisi pitkästä ja hoikasta mallimaisesta naisesta kyse, näyttävät sukkahousut aina paremmalta. Jokohan legginsseistä olisi tänä kesänä päästy eroon?

Lisää inhokkeja: haaremihousut ja mitkä tahansa löysät ja pussimaiset paidat! Entäpä kauheat ryppyiset pussimaiset ja/tai ylikoristellut käsilaukut? Ja ne riisipiirakkaa muistuttavat rullautuvat ballerina-tyyppiset "kengät"... HUH HUH!

1 kommentti:

  1. Juuh, legginsit on kyllä karseat. Miten oikeasti kukaan voi käyttää sellaisia, tai vaaleanpunaista miesten kauluspaitaa?

    Mitä kilpailuviettiin tulee, niin ei mullakaan oo semmosta yhtään.

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tietoja minusta

Blogiarkisto

Lukijat