tiistai 28. kesäkuuta 2011

Kinkkuelämää

Kävin taas liikuttamassa kinkkujani Malminkartanon mäellä. Ajattelin ensin, etten jaksakaan, mutta pienen sipsi-välipalan jälkeen iski jo himo lähteä tepastelemaan. Kokeilin tänään kävellä mäen ylös polkuja pitkin ja tulla takaisin alas portaita. Näin päin harjoitus oli paljon raskaampi, joskin eilinen treeni saattoi vielä vähän painaa koipisissa. Ihan kohtalaisia aikoja kuitenkin painelin, kun piiskasin itseäni (kun ketään ei ollut näkemässä) antamaan kaiken mitä irti lähtee. Kyllä tämän kokoisista kinkuista on muutama kiipeilyaskel irrottava.

1. kierros: nousu 19.01 - 19.11 / lasku 19.11 - 19.16
2. kierros: nousu 19.16 - 19.25 / lasku 19.25 - 19.30
3. kierros: nousu 19.31 - 19.41 / lasku 19.41 - 19.46

Jaloista ei irronnut tänään kuin 3 kierrosta. Jos joku olisi maksanut suuria summia, niin olisin voinut pakottaa itseni vielä 4. kierrokselle, mutta ei ilmaiseksi. Ei olisi auttanut vaikka kuka olisi laulanut aggressioitaan korviini. Jalat tärisivät vielä pitkään jälkeenpäin. Kytkimen painaminen kotimatkalla oli aika tuskallista. Saa nähdä missä kunnossa jalat huomenna ovat, kun pitäisi kuntosalille mennä.

Ehdin tänään myös hakea postista paketin, josta löytyi Frasier- ja Sinkkuelämää-boxit. Jos joku olisi pari vuotta sitten sanonut, että minä tulen vielä jonain päivänä maksamaan rahaa Sinkkuelämästä, olisin epäillyt väittäjän mielenterveyttä. Taidan olla tullut vanhaksi ja höperöksi, kun tämäkin sarja alkoi vetää puoleensa. En edes erityisemmin pidä suurimmasta osasta castia. Carrie on vähintään puoliksi vain ärsyttävä, Mirandaa suorastaan inhoan, paljon kauheampaa miestä en tiedä kuin Big.

Samantha on enimmäkseen siedettävä, mutta ei sopisi naisen ihan niin porno olla. Eikä vaativa. Aina tahtomassa lisää, juuri siitä ,vielä vähän, ah ah. Ei tunnu ymmärtävän, että oma saaminen olisi syytä vain pikaisesti esittää, ja päästää miespolo lepoon kauheilta vaatimuksilta. Onneksi sarjassa on sentään Charlotte, Aidan ja muutama mukava vieraileva tähti. Ihan kivoja sarjoja sekä Kinkkuelämä että Frasier. Sopivat hyvin esimerkiksi venyttelyn taustaviihteeksi, kun pelkästään kuuntelemalla pysyy mukana juonessa.

Oikeasti kyllä haluaisin katsella Tuhkimotarinaa venytellessäni, mutta ihan niin montaa kertaa en ole sarjaa vielä katsonut läpi, että ymmärtäisin espanjaa katsomatta kuvaa ja lukematta tekstityksiä. Aivan hillittömän määrän sanoja siitä on oppinut, jopa lausahduksia, mutta vielä en voi väittää puhuvani espanjaa kuin äidinkieltäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tietoja minusta

Blogiarkisto

Lukijat