maanantai 13. kesäkuuta 2011

Mökillä

Se osa viikonlopusta, joka oli hauska ja ihana, vietettiin tietysti mökillä äidin kanssa. Perjantaina emme jaksaneet saunoa. Kävimme vain uimassa. Vesi oli 24-asteista linnunmaitoa. Sitten testasimme äidin Venäjän tuomista, jonka korkki räjähti kattoon ennen kuin suojaava metallihäkkyrä oli edes kokonaan auki. Saatoimme hieman säikähtää... Mitään en tunnusta. Aika simaisaa juomaa oli, eikä todellakaan muistuttanut kuohuviiniä millään tavalla. Vielä vähemmän samppanjaa. Aika helposti juotavissa, vaikka en simasta pidäkään.

 


Kyllä oikea kuohari vaan on silti parempaa. Myös Sparkly on pirskatin hyvää (paljon parempaa kuin Skumppa), ja sopii kuohuviiniä paremmin sauna-jano-juomaksi. Lauantai oli hieno päivä. Aurinkoa tuli otettua useampia tunteja, minkä jälkeen siirryimme Prismaan shoppailemaan kuin kunnon juntit ainakin. Mitään kunnon rokaa ei laitettu, mutta saunoimme sitäkin antaumuksellisemmin.

 


Olin perjantaina lueskellut iltalehdestä ihmisten mielipiteitä mauttomasta hellepukeutumisesta. Pilkkasin tietysti innokkaasti myös muutamia haastatteluun ja kuvaan suostuneita. Eihän Suomesta tunnu löytyvän kuin juntteja mitä pukeutumiseen tulee. Jos joku onnistuu pukeutumaan kokolailla viehättävästi, päättää kyseinen tyyppi yleensä viimeistellä asunsa hienolla mainoslippahatulla - mahdollisesti olutmerkin. Tulipa sitten mökillä (salaa kaikilta) juntteiltua itsekin oikein kunnolla. Onko mitään viehättävämpää kuin punaiset pöksyt, mustat sukat ja kultaiset pistokkaat?

 


Pienistä iloista muistaa harvoin iloita, mutta suosittelemastani pyykkipoikamallista tuli sekä mummon että äidin suosikki, ja jostain syystä olen siitä hirvittävän riemuissani.


Sunnuntaina grillasimme vihanneksia ja jostain uudesta CMstä saatua testilihaa. Oli kyllä niin kamalat mausteet ja luonnottomat aromit, ettei sitä lihaa valitettavasti voinut syödä. Sitkas possu oli myös. Ressukka kuollut aivan turhaan.


Ehdimme juuri paistella vaahtokarkit loppuun, kun ukkonen iski oikein toden teolla. Kuulosti upealta, kun joka puolelta kuului mahtava ryske. Useinhan ukkonen vain hengailee jossain suoraan yläpuolella, mutta tämä ukkonen oli kaikkialla. Rankkasade toi myös ihanan otsonin tuoksun tullessaan. Onneksi oli jo aamulla otettu auringot.

 


Kotiinpäästyäni arki iskikin märällä rätillä lujaa nenään, pilasi illan ja tämän seuraavankin päivän. Kauheassa päänsäryssä ja alakulossa tuli vedettyä työpäivä kunnialla loppuun. Kauhea viikko tiedossa, 3 tuntia meni tiukassa väännössä toiminnanohjausjärjestelmää esitellessä, ja vasta perjantaina on helpotusta tiedossa työrintamalla. Mutta onneksi tämä söpöliini jaksaa kukkia!

 

1 kommentti:

  1. Hieno sadekuva, mutta kamala tuo liha.

    Kyllä juntteiluun kuuluu se, että tuo sitä junttiuttaan tykö. Hukkaan meneepi muuten.

    Venäjältä kannattanee ostaa vain Moskovskaya vodkaa?

    VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tietoja minusta

Blogiarkisto

Lukijat