keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Uutta ilmettä

En enää muistakaan mikä innosti kehittämään blogille uuden taustakuvan. Otinhan sen käyttöön jo syksyn puolella, mutta laiskahkona bloggaajana en saanut työstettyä taustaan sopivaa juhlajulkaisutekstiä. Jostain sain kuitenkin silloin syksyllä päähäni ajatuksen, että on tylsää käyttää bloggerin valmista taustakuvaa, etenkin kun blogi oli värimallin takia hankalasti luettava työkoneen vanhentuneella selaimella.

Inspiraationa toimi oma eteiseni, johon on vuosien saatossa kertynyt seinän täydeltä postikortteja ystäviltä ja sukulaisilta. Ei heitä paljon ole, mutta onneksi he ovat kovia matkustamaan ja useimmat muistavat, että pidän erityisen paljon postikorttien vastaanottamisesta. Kortteja oli ollut jo muutamia edellisen kodin seinällä, mutta muuttaessani nykyiseen asuntoon aloitin keräämisen alusta ja toden teolla. Seinällä on siis vain sellaisia kortteja, jotka on lähetetty minulle nykyiseen osoitteeseeni.


Korttien kuvaamisessa ja käsittelyssä taustakuvamuotoon oli kovasti hommaa, mutta innostuneena sitä jaksaa väkertää photoshoppia tuntikausia yhteen menoon ja ranne krampissa. Vielä kun jaksaisi piirtää mukavan yläbannerin blogiin, niin voisin taas olla ulkoasun suhteen hetken tyytyväinen.

Jossain vaiheessa alkavat varmaan kortit vilistä liikaa silmissä, mutta nyt voisin vaihteeksi kuitenkin keskittyä tuottamaan jotain sisältöä enkä hiomaan taustaa. Olisihan noista kesäloman reissuista ainakin jotain kerrottavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tietoja minusta

Lukijat