keskiviikko 22. toukokuuta 2013

iMuri

"Mitäs me kodinhengettäret" on selvästi seuraava suuri ilmiö! Tästä ei ole kauankaan, kun Madonna julkaisi itsestään kuvan imurin kanssa Facebookissa.
Eilen saman teki huippumalli Doutzen Kroes.
Madonna kieltämättä näyttää hiukan siltä kuin ei olisi eläissään joutunut imuroimaan itse. Doutzenin kuva on hiukan uskottavampi. Innolla odotan kuka seuraavaksi julkaisee kuvan itsestään imurin kanssa.

Normaalisti en ymmärrä lainkaan sitä, että joku haluaa kovasti matkia jotakuta julkkista joko hankkimalla samanlaisen kampauksen tai ostamalla saman vaatteen, jota joku kuuluisuus on käyttänyt kerran kameran ollessa sopivasti paikalla. Miksi kukaan haluaa, että häntä ihaillaan sen takia, että osaa seurata trendejä? Eikö olisi paljon hienompaa tulla ihailluksi sen takia, että on itse jotain ainutlaatuista - ehkä jopa trendsetteri? Kuka julkkiskaan muka on tunnettu ja ihailtu sen takia, että osaa taitavasti matkia muita? Paitsi ehkä Jope.

Tässä imurihommassa vain on jotain niin vitsikästä, että tahdon päästä mukaan heti, kun ilmiö on vielä tuore! Eli julkkiskuvia odotellessa tartuin minäkin imuriin ja kuvauksen lisäksi sutaisin auton sisuskalut puhtaaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.

Tietoja minusta

Lukijat